flipp-maend

Flipp giver dig muligheder, som du førhen skulle lede længe efter. Det indebærer blandt andet nye magasiner på andre sprog, som dermed passer bedre til dine interesser, da der pludselig er et langt større udvalg. Hvis du kan klare sprogbarrieren, som for de fleste næsten ikke er eksisterende, er der pludselig mange timers læsning.

Selvom du leder efter magasiner for mænd, som der desværre ikke er helt så mange tilbage af, som der var førhen. Dette skyldes blandt andet en ekstra beskatning af magasinerne på skrift er det nu blevet meget billigere og nemmere at producere bladene online, og det giver dig også langt flere muligheder, så du som mand kan få de blade som du kender som Euroman, Gastro, Goal og Basserne. Samtidig kan du også finde blade, som du måske ikke kendte så godt, da de er norske eller svenske som HjemmePC, Vi Menn og Mann som alle er norske magasiner, der er målrettet til mænd i forskellige aldersgrupper og med forskellige interesser. Det samme kan siges om de svenske magasiner: King og Auto Motor & Sport, der tilbyder dig nogle nicher, som du ikke lige finder blandt de danske blade. Det gode ved konceptet er så, at det hele bliver betalt for, og for samme pris som du normalt ville give for ca. 2 abonnementer, kan du nu få alt det du kan overskue at læse.

Alt i alt betyder det at du som mand, har mulighed for at udvide din horisont, og selvom det kan være svært at skifte til andre sprog, så vænner man sig hurtigt til at læse det, ellers kan man selvfølgelig også nøjes med de mange danske blade, hvor man helt sikkert også vil kunne finde en masse interessant læsning. Til sidst er det også værd at nævne at man selvfølgelig også kan bruge Flipp til at læse andet end mandeblade, således at du kan dele abonnementet med resten af familien, så der er noget for enhver smag.