flipp-boern

På Flipp findes der naturligvis også masser af materiale for børnene. Det er uanset om du er en pige eller dreng, for Egmont Publishing, som står bag appen, har mange gode og meget kendte blade for børn. Deriblandt er der Anders And & Co, som alle børn og barnlige sjæle kender til, for ikke at sige, at det faktisk er en ting som alle danskere kender til. Bladet har nemlig eksisteret næsten siden 2. verdenskrig, så mange voksne vil sikkert også finde lidt nostalgi i de farverige blade.

For pigerne mere specifikt findes der masser af blade for alle aldre mere eller mindre. De fleste kender Barbie, Olivia og Wendy, som du kan læse med Flipp, og du bliver naturligvis ikke snydt for alt det, som ligger rundt om bladet, og du vil derfor også sagtens kunne bruge hjemmesiderne, som følger med, hvor der er meget ekstra materiale, og hvor du kan fordrive tiden mellem udgivelserne. Du behøver heller ikke bare at vælge et blad, for med Flipp har du ubegrænset adgang til dem alle.

For drengene er der også flere blade. Anders And & Co er blot en af mulighederne, og hvis du er mere til fodbold kan du prøve det store magasin Goal, der bringer dig de bedste og fedeste nyheder fra international fodbold. Til de lidt yngre drenge er der Anders And Junior, der kombinerer læsning og leg i en masse småting i gennem magasinet, der giver mange timers underholdning med magasinet. Til de lidt ældre er der magasinet Basserne, med en lidt mere moden humor, som nok vil være bedt at gemme til starten af teenageårene.

Alt i alt er der masser af muligheder for både drenge og piger for at få det maksimale ud af Flipp og det er samlet set en App som alle i familien vil kunne nyde godt af.