plenti

Plenti er ikke som de andre i klassen. Det er slået ret fast. Du skal nemlig ikke vælge en pakke, som med så mange andre abonnementer. I stedet er du blot lovet en fast pris på dit abonnement. Abonnementet består så af en lang række services, som du ikke kan fravælge, men får med i pakken. Det betyder dog at prisen også er fast lav.

Så er det blot op til dig om du kan bruge de ting, der er med. Ting som entré i Tivoli er næppe alle der kan nyde godt af. Men mange af tingene, er noget som den almene dansker vil kunne nyde godt af. Hvis man i forvejen har en eller flere af tingene på listen, så kan man helt sikker også spare penge ved at vælge Plenti.

Prisen på Plenti er i forvejen meget billig, når man sammenligner med andre pakker. Prisen på ca. 200 kroner, er væsentlig under mange andre abonnementers pris for ubegrænset brug af sms, mms, opkald og data. Selvfølgelig skal man også holde øje med det med småt. Udenlandsopkald er selvfølgelig til en anden pris samt en masse andre små ting, der desværre ikke er inkluderet.