readMAGASINER.dk er sat i verden for at hjælpe dig med at komme godt igang med diverse magasintjenester derude. Vi synes nemlig, at det er fantastisk, at der endelig er ved at ske noget på især det danske magasin og blad marked.

I alt for lang tid har vi skulle gå ned i 7-eleven eller en anden kiosk og købe månedens magasin til en alt for høj pris. Hvordan kan det være, at ét enkelt blad af EuroWoman i løssalg skal koste 69 kr.!? Og hvorfor er det, at vi ikke bare kan se dét blad vi ønsker at læse lige nu på vores tablets og smartphones? Mere og mere bliver digitalt idag, så hvorfor ikke også blade og magasiner?

Det er dét som Pling, Flipp og Readly kan hjælpe dig med. Og det vil vi gerne støtte op om. Vi har derfor lavet denne side som skal hjælpe dig godt igang med disse tjenester. Indtil videre findes Readly kun i USA og Sverige og Pling og Flipp indeholder kun magasiner fra henholdsvis Aller og Egmont, men de er alle tre et skridt i den rigtige retning!.

Vi krydser fingre for at udviklingen fortsætter og, at vi indenfor en overskuelig fremtid vil kunne have en 100% all-you-can-eat model indenfor magasin og ugebladsmarkedet som man har set det indenfor musk med Spotify og film med Netflix.

Hvis du har idéer til vores website eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os.