Hvis du ikke vil bruge penge på Pling og Flipp og indtil Readly kommer til Danmark, må vi benytte os af de alternative som findes. Her kan du læse om nogle af de forskellige tjenester som på en eller anden måde tilbyder noget tilsvarende som Readly.

Danske alternativer
Der findes primært kun ét dansk alternativ (eblad.org) – det er jo det, der er problemet… Men hvis du leder efter en måde, at læse dit Aller magasin på din iPad eller iPhone, så har Aller faktisk lanceret en række af deres magasiner elektronisk. Det er dog kun til iPads og iPhones og du skal fortsat betale en pris for hvert nummer, omend det er lidt mindre end hvis du skal købe bladet fysisk. Du kan læse disse magasiner og ugeblade: Se og HørVi Unge, Billed Bladet, Mad!, Femina, Kig Ind, Ude og hjemme, Mad & Bolig, Elle, Familie Journal, Isabellas, Søndag, Q magasinet, Psykologi, Antik & Auktion og Modemagasinet IN.

eblad.org
logo_260pxEblad.org er en dansk non-profit side, der samler alle de forskellige danske elektroniske magasiner, der findes og som er gratis. Og det er faktisk overraskende mange. I og med, at eblad.org bare linker til de forskellige magasiner, så er det en lidt forskellig oplevelse af læse dem – nogle udnytter fx bedre det elektroniske format bedre end andre.

Men da det alt sammen er gratis, så siger vi bare thumbs up og opfordrer dig til at prøve det af.

Gå til eblad.org

Jysk fodbold
Er du interesseret i fodbold og nærmere bestemt jysk fodbold? Så skal du så afgjort tjekke magasinet “Jysk fodbold” ud. Magasinet bliver udgivet af DBU Jylland og er primært målrettet mod trænere og ledere i breddefodboldklubber i Jylland, men du kan også sagtens som privat person læse magasinet. Det som gør magasinet lidt specielt i forhold til andre fodboldmagasiner er, at det kun bliver udgivet som e-magasin. Dvs. du kan kun læse det på f.eks. din iPad/iPhone eller Android enhed. Det gør, at de kan lave nogle temmelig fede ting med videoer, pop-ups, billedhjul og meget andet lir!

Gå til Jysk fodbold


Engelske alternativer
Hvis vi accepterer, at sproget ikke behøver at være dansk, så bliver der straks lidt flere alternativer. Vi har indtil videre fundet 3 forslag, men hvis du ligger inde med andre gode bud, så må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet nedenfor.

Zite
ZiteZite er et intelligent magasin, der hjælper dig med at opdage interessante ting at læse. App’en adskiller sig fra et normalt magasin ved at den ikke selv producerer noget indhold, men samler indhold fra rigtige mange forskellige websites og nyhedstjenester.

Det som gør Zite rigtig unik er, at app’en lærer dine præferencer at kende. Den holder nemlig øje med hvilke artikler du læser og på den baggrund, så udvælger den artikler som den regner med, at du vil synes om. I og med, at Zite indsamler artikler alle mulige steder fra, så kan du stortset og læse om alt.

Uanset om det drejer som om gaming, mode, syning, forretning, så er der altid flere hundred artikler og læse og der bliver hele tiden tilføjet nye artikler, så der konstant er noget nyt at læse. Zite er selvfølgelig gratis, så vi opfordrer dig bare til at downloade den og se hvad du synes om den.

Download Zite til iOS
Download Zite til Android
Download Zite til Windows

Flipboard
FlipboardFlipboard minder på mange områder om Zite, men der hvor den især adskiller sig er måden hvorpå artikler ‘kommer ind’ på. Hvor Zite har en motor, der automatisk scanner internettet og henter relevante artikler ind, så kræver Flipboard at du selv indtaster dine nyhedskilder.

Det kan så være alt lige fra Twitter og Facebook feeds til RSS feeds, så du har stadig stor fleksibilitet og kan på den måde selv 100% designer dit eget magasin. Det er dog så netop også ulempe. Fordi hvis du ikke kender nogle nyhedskilder, så er du lidt tabt.

Designet på app’en er rigtig flot og da den ligesom Zite er gratis, er det bare med at prøve den af og se om det er noget for dig.

Download Flipboard til iOS
Download Flipboard til Android
Download Flipboard til Windows

Pulse
pulsePulse app’en minder nok mest om Flipboard fremfor Zite. Her kan du nemlig også selv ‘opbygge’ dit eget magasin ved at udvælge hvilke nyhedskilder, der skal feede nyheder ind til din Pulse app. Pulse er især god hvis du hver dag har masse af websites du gennemser efter dagens nyheder. Ved at sætte dem op i Pulse, så skal du bare kigge ét sted – nemt og enkelt.

Pulse har fået lidt kritik for at være for rodet og indsætte for mange nyheder på én skærm, men hvis du er en nyhedsjunki, der skal have det hurtige overblik, så dette helt klart app’en til dig. Som med de to andre, så er den gratis, så det er bare med at komme igang og prøve den.

Download Pulse til iOS
Download Pulse til Android